detector.media
10.08.2020 18:55
Людмила Панкратова стала виконавчою директоркою ІРРП
Людмила Панкратова стала виконавчою директоркою ІРРП
Ольга Труфанова, яка обіймала цю посаду протягом п'яти років, очолить новий напрямок.

Людмила Панкратова стала виконавчою директоркою Інституту розвитку регіональної преси. Про це повідомляється на сторінці ІРРП у Facebook. До цього пані Панкратова очолювала юридичний напрямок ІРРП.

«Людмила Панкратова – нова виконавча директорка ІРРП. За 14 років роботи в команді ІРРП вона навчила сотні журналістів з усієї країни бути кращими з кращих! Це вона – гуру медіа права та адвокатеса етичності – допомагає зорієнтуватися в професії журналістам-новачкам, вдосконалити свої знання досвідченим колегам та спати спокійно редакторам та журналістам», - зазначено в повідомленні організації.

В ІРРП також подякували Ользі Труфановій, яка більше 5 років була виконавчою директоркою, «за розвиток організації, втілення яскравих проєктів та нові шляхи діяльності». Зазначається, що вона очолить інноваційний напрямок, про який буде повідомлено згодом.

ІРРП – неприбуткова громадська організація, яка сприяє розвитку незалежних ЗМІ в Україні. Основні напрямки діяльності ІРРП: навчальні програми для медіафахівців згідно з попитом галузі; правова підтримка журналістів та ЗМІ; підтримка корисних інформаційних ресурсів для ЗМІ (досліджень, посібників) тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY