detector.media
10.08.2020 16:07
FilmUaDrama вийшов на ринок платного телебачення Казахстану
FilmUaDrama вийшов на ринок платного телебачення Казахстану
Канал отримав дозвіл на мовлення в країні та зайшов у мережі двох провайдерів.

Український телеканал FilmUaDrama групи Film.ua став доступним для абонентів кабельних, IPTV та ОТТ-мереж провайдерів «Алма ТБ» та Bee TV у Казахстані. Про це повідомила пресслужба Film.ua Group.

У квітні телеканал FilmUaDrama отримав офіційне посвідчення та дозвіл на мовлення Міністерства інформації та суспільного розвитку Республіки Казахстан. Дистрибутором телеканалу стала компанія Silk Way Content, яка спеціалізується на розповсюдженні платних каналів на телекомунікаційному ринку Казахстану та поза його межами.

Для мовлення в Казахстані канал було адаптовано: в його ефірі з’явилися візуальні позначки з віковим індексом кіновідеопродукції залежно від аудиторії – для виконання чинного законодавства Республіки Казахстан. Українське маркування залишилося незмінним, додали в пресслужбі.

Домовленості щодо виходу FilmUaDrama на ринок Казахстану було досягнуто минулого року під час конференції «Asian Cable TV-2019», повідомила пресслужба.

Телеканал FilmUADrama мовить з 2015 року. Транслює серіали виробництва кіностудії Film.ua. Має дві аудіодоріжки (українську та російську). Супутниковий сигнал каналу закодовано з кінця 2018 року. Він доступний у мережах провайдерів платного телебачення в Україні, Молдові, Білорусі, Естонії, а відтепер і Казахстану.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY