detector.media
09.08.2020 20:35
Канал Kyiv.Live розпочав тестове мовлення
Канал Kyiv.Live розпочав тестове мовлення
Із 10 серпня має стартувати повноцінне мовлення нового каналу, сьогодні він мовить без звука.

Канал Kyiv.Live розпочав тестове мовлення. Подивитись трансляцію (поки що без звука) можна на сторінці каналу у Facebook та на YouTube.

«День до початку мовлення. Тракти. Без звуку. Достославний телеканал Kyiv.live можна буде не лише побачити, а й почути завтра. У всіх кабельних мережах: в аналозі та в цифрі. Шукайте у кабельних мережах та супутнику за такими праметрами: Ses 5 Astra-4А, 5E, 12284 GHz, Vertical, DVB-S, SR 27500MSymb/s, FEC 3/4, SD, VPID 6910, APIDs 6911,6912», - зазначено в повідомленні каналу.

Нагадаємо, у травні 2020 року київський забудовник Вадим Столар, нині народний депутат з фракції «Опозиційна платформа – За життя» і керівник київського осередку цієї партії, підтвердив, що він є інвестором нового столичного телеканалу Kyiv.Live, над запуском якого працює телепродюсер Олексій Семенов.

Пан Семенов тоді розповідав, що його команда розробляє новий формат міського каналу, і цей формат буде в усіх містах-мільйонниках. Співрозмовники «Детектора медіа» вважають, що новий канал створюється під місцеві вибори. Олексій Семенов каже, що канали запустять спершу в Києві та Одесі, а потім у Харкові, Дніпрі та Львові.

У червні 2020 року Вадим Столар купив ТОВ «Ньюс нетворк», яке володіє супутниковою ліцензією на телеканал під назвою Rabinovich TV, і ТОВ «Медіамережі», яке до жовтня 2019 року мало цифрову ефірну ліцензію в Києва на телеканал під назвою «Всі новини». Передбачалося, що на базі цих компаній буде запущено столичний телеканал Kyiv.Live.

15 липня 2020 року компанія Вадима Столара й Сергія Турчінова зареєструвала ТОВ «Медіамережі.Одеса». Імовірно, на базі цієї компанії буде запущено канал Odesa.Live.

Телепродюсер Олексій Семенов раніше запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY