detector.media
08.08.2020 14:20
У США з'явиться аналог «Євробачення» - The American Song Contest
У США з'явиться аналог «Євробачення» - The American Song Contest
Вперше конкурс планують провести влітку 2021 року.

У США з'явиться пісенний конкурс The American Song Contest - аналог «Євробачення» (The Eurovision Song Contest). Про це йдеться на офіційному сайті організаторів.

Очікується, що в конкурсі братимуть участь представники кожного з 50-ти штатів. Їх відбиратимуть під час декількох кваліфікаційних змагань, після чого, як і в «Євробаченні», будуть півфінали та фінал.

Проєкт втілюватимуть відомі в Європі та Америці продюсери Андерс Ленхофф, Пітер Сеттман, Ола Мельциг, Крістер Бьоркман, Бен Сільверман. Команда має довгострокову ліцензію на проведення змагань у США. Як підґрунтя до телевізійного конкурсу в прямому ефірі, вони створять Американську академію пісенного конкурсу, яка складатиметься з американських професіоналів у музичній сфері. Журі разом із телеглядачами обиратимуть виконавців з кожного штату.

Нагадаємо, у 2020 році Євробачення в Роттердамі скасували через пандемію коронавірусу. Водночас вже триває підготовка до «Євробачення-2021». Півфінали відбудуться 18 травня та 20 травня, фінал конкурсу – 22 травня. Україну планує представляти гурт Go_A.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY