detector.media
07.08.2020 11:40
До 17 серпня – реєстрація на програму «Аудит цифрової безпеки регіональних медіа»
Організатори надаватимуть перевагу медіа, які регулярно висвітлюють суспільно-резонансні теми та займаються журналістськими розслідуваннями.

ГО «Львівський медіафорум» разом з Лабораторією цифрової безпеки оголосила відбір на програму «Аудит цифрової безпеки регіональних медіа», у межах якої регіональні редакції зможуть підвищити рівень цифрової безпеки та захисту даних. Заявки прийматимуть до 17 серпня. Про це повідомила ГО «Львівський медіафорум».

Фахівці Лабораторії цифрової безпеки проведуть детальний аудит ІТ-інфраструктури відібраних редакцій та ідентифікують потенційні загрози, пов’язані з використанням цифрових продуктів та сервісів. Окрім того, редакції отримають перелік рекомендацій щодо ефективних практик, спрямованих на зниження цифрових ризиків та покращення захисту

Організатори надаватимуть перевагу медіа, які регулярно висвітлюють суспільно-резонансні теми та займаються журналістськими розслідуваннями. Заявником може стати незалежне регіональне медіа будь-якої форми власності.

Реєстрація: до 17 серпня 2020 року за посиланням. Інформацію про результати відбору заявники отримають не пізніше 24 серпня 2020 року.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY