detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
07.08.2020 10:45
Олег Винник не виступатиме напередодні виборів на концерті в Білорусі (ДОПОВНЕНО)
Олег Винник не виступатиме напередодні виборів на концерті в Білорусі (ДОПОВНЕНО)
Зараз співак працює в студії та готується до нового сезону «Танців з зірками».

Український співак Олег Винник не виступатиме на анонсованому владою Білорусі концерті 8 серпня — у день тиші напередодні президентських виборів, коли агітація заборонена. Про це «Детектору медіа» повідомив його головний менеджер Олександр Горбенко.

Він уточнив, що до провладних концертів у Білорусі артист «не має жодного стосунку». Пан Горбенко також додав, що зараз співак працює в студії та готується до нового сезону «Танців з зірками».

ДОПОВНЕНО (12 серпня): Представники гурту KAZKA розповіли «Детектору медіа», що отримали пропозицію про концерт, проте не погодилися й не збиралися їхати на виступ. 

Співак Павло Зібров також повідомив, що 8 серпня в Білорусі він не виступатиме.

«Я сам був здивований. Але я маю концерт в Києві. Мене справді запрошували в Бобруйськ, але це було давно. Я відповів, що із задоволенням приїду. Але після цього зі мною не зв’язувалися, не було жодних підтверджень», – сказав він hromadske.

Співак додав, що не має позиції щодо політичної ситуації в Білорусі. «Чесно кажучи, стрьомно зараз їхати, бо там знайшли цього "Вагнера", десь іще бойовики переховуються. Хтозна, що там буде і які хвилювання. Тому не дуже хочеться, я б іще подумав, чи їхати», – сказав він.

Водночас гурт «Лісапетний батальойн» підтвердив, що виступатиме в Білорусі. «У Білорусь без погодження з боку президента нікого не запрошують. Якщо мене запросили, це означає, що на це дав згоду президент», – розповіла hromadske керівниця й солістка «Лісапетного батальйону» Наталя Фаліон та додала, що нібито не знає, чи виступ планується в рамках передвиборчої кампанії.

На запитання, чи не остерігається вона критики в Україні, відповіла: «Мені якось по-барабану, хто мене критикуватиме. Я співаю, мене люди чекають – різні люди, різних партій і різного віку. Я дарую позитив, незалежно від того, чи є вибори, чи нема. Мені однаково».

Крім того, артистка розповіла, що раніше на її концерти в Білорусі президент Олександр Лукашенко приходив двічі: «Я знаю, що він мене любить. Я виступала і в його рідному селі на ярмарку, і в Мінську перед їхніми урядовцями. В Україні президенти рідко досиджують до кінця концерту, а він досидів на моєму виступі до кінця».

«Детектор медіа» звернувся по коментар до піарника Тіни Кароль.

Нагадаємо, 6 серпня білоруські ЗМІ повідомила, що в Білорусі 8 серпня — в день тиші напередодні президентських виборів, коли агітація заборонена, — пройдуть анонсовані владою концерти за участі українських та російських поп-зірок, американських реперів та місцевих виконавців. Зокрема, за даними медіа, у заходах мали взяти участь Олег Винник, Тіна Кароль, Павло Зібров, «Лісапетний батальйон», Таїсія Повалій, американські репери Tyga і Saint Jhn, Morandi та Boney M, Григорій Лепс, Володимир Пресняков, Леонід Агутін, Стас П'єха та інші.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY