detector.media
06.08.2020 15:06
Поліція відкрила провадження через погрози журналістам каналу «Пік» на Одещині
Поліція відкрила провадження через погрози журналістам каналу «Пік» на Одещині
Подільський відділ поліції вивчає обставини конфлікту між журналісткою та керівником комунального підприємства.

Поліція відкрила провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів (ч.1 ст.171 ККУ) місцевого інформаційного каналу «Пік», яким під час зйомки сюжету про сміттєзвалище в Подільську погрожував директор комунального підприємства КП «Благоустрій» Петро Мельник. Про це поліція повідомила 5 серпня.

«Напередодні до Подільського відділу поліції надійшла заява представниці місцевого друкованого видання про те, що під час спроби взяти коментар у одного з керівників комунальних підприємств, чоловік вів себе грубо, допустив нецензурне висловлювання в бік оператора, який її супроводжував, і перешкоджав виконанню професійних обов’язків. Зараз за даним фактом розпочате кримінальне провадження, тривають слідчі дії», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 липня в Подільську Одеської області директор комунального підприємства КП «Благоустрій» Петро Мельник погрожував знімальній групі місцевого інформаційного каналу «Пік» розбити камеру, заборонив їм знімати та виштовхав з території комунального підприємства під час зйомки сюжету про сміттєзвалище. Знімальна група каналу звернулася в поліцію й зажадала відреагувати на подію під час знімання, а також зафіксувати незаконне звалище.

Фото: стоп-кадр

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY