detector.media
05.08.2020 12:25
«Інтер» запускає нове шоу про здоров’я
«Інтер» запускає нове шоу про здоров’я
На каналі кажуть, що в межах проєкту даватимуть рекомендації, розвінчуватимуть міфи про захворювання та проводитимуть експерименти.

На телеканалі «Інтер» 11 серпня відбудеться прем'єра нового ток-шоу про здоров'я – «Добре здоров'я на Інтері / Гарне здоров'я на Інтері» з ведучим Олександром Лук'яненком. Програма виходитиме з вівторка по п'ятницю, о 13:20. Про це 5 серпня повідомив канал.

«"Хороше здоров'я на Інтері" – це в якомусь сенсі продовження "Корисної програми": там ми розповідаємо про продукти, а тут про здоров'я. Один з девізів програми – "Здоровим бути легко і приємно". І в ток-шоу ми не будемо перевантажувати глядачів складною інформацією про хвороби. У нас інший акцент – ми будемо говорити про здоров'я, про здоровий спосіб життя, про профілактику: як не захворіти, як швидко вилікуватися, як правильно діагностувати, як вчасно перевіритися, щоб уникнути якихось складних захворювань. Ми будемо говорити легким, простою і доступною мовою: десь з гумором, десь з цікавими експериментами, тому що це телебачення, а не лекції на медичну тему», – розповіла керівниця Inter Media Group Ганна Безлюдна.

У межах проєкту лікарі даватимуть рекомендації щодо профілактики хвороб, пояснюватимуть нюанси новітніх методів лікування, розвінчуватимуть міфи про захворювання й відповідатимуть на питання про те, як підтримувати здоровий спосіб життя.

«У програмі підніматимуться питання про найпоширеніші захворювання в Україні: інсульт, гіпертонію, гепатити, рак молочної залози, цукровий діабет, алергії, ожиріння, хропіння, безсоння та багатьох інших. І, звичайно ж, окрема розмова буде про коронавірус. У кожному випуску ток-шоу беруть участь три профільних лікаря-експерта (педіатри, гастроентерологи, кардіологи, хірурги тощо.) І герої програми – люди, які вже перенесли захворювання або перебувають у групі ризику. Порадами та історіями також поділяться імениті гості: зірки шоу-бізнесу, кіно, телебачення та спорту», – йдеться в описі.

У кожному випуску програми будуть рубрики: «Історія хвороби», «Симптоми», «Перша допомога», «Домашня аптечка», «Здоровий спосіб життя», «Зірки теж хворіють». Крім того, Дмитро Лук'янов проводитиме наукові досліди та експерименти, а ведучі рубрики «Безпечний дім» Дмитро Чистяков і Марина Іскра поділяться практичними рекомендаціями щодо правильного облаштування побуту й підтримки здорового способу життя.

Нагадаємо, 4 серпя на телеканалі «Інтер» відбулася прем'єра нового сезону «Корисної програми».

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY