detector.media
03.08.2020 15:34
Співробітників «Медіа Групи Україна» не евакуювали з бізнес-центру, де чоловік захопив відділення банку
Співробітників «Медіа Групи Україна» не евакуювали з бізнес-центру, де чоловік захопив відділення банку
Однак рекомендували залишити приміщення.

Співробітників медіахолдингу «Медіа Група Україна», які перебували у своєму офісі в бізнес-центрі «Леонардо», не евакуйовували у зв'язку із захопленням відділення банку в цьому бізнес-центрі. Про це «Детектору медіа» розказали у пресслужбі медіагрупи.

У бізнес-центрі «Леонардо», де чоловік захопив відділення банку і погрожував підірвати вибухівку, розташована одна зі студій телеканалу «Україна 24» та редакція журналу Vogue.

Потреби в евакуації редакцій правоохоронці не бачили. Усі співробітники каналу та журналу, які перебували на робочих місцях, мали можливість у будь-який момент вийти з приміщення.  Під час проведення спецоперації журналісти та ведучі каналу єдині перебували на 17 поверсі і вели трансляцію з даху бізнес-центру. Однак після захоплення «терориста», за словами пресслужби, співробітникам медіагрупи рекомендували залишити приміщення.

Із 17-ї години студія каналу «Україна 24» має запрацювати у звичному режимі.

Нагадаємо, 3 серпня близько 12:00 чоловік захопив відділення банку в бізнес-центрі «Леонардо» в центрі Києва і вимагав доступу до ЗМІ, щоб дати інтерв’ю. Близько 14:55 представники СБУ провели спецопрацію та затримали чоловіка. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY