detector.media
02.08.2020 10:40
Підозрюваного у нападі та спробі зґвалтування журналістки «Інтера» відправили під варту на два місяці
Підозрюваного у нападі та спробі зґвалтування журналістки «Інтера» відправили під варту на два місяці
У чоловіка раніше вже було три судимості.

Підозрюваного у нападі та спробі зґвалтування журналістки «Інтера» Анастасії Лугової заарештували на два місяці без права виходу під заставу. Про це 1 серпня повідомив у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Тільки що суддя Солом'янського районного суду Горбатовська Світлана Анатоліївна задовольнила клопотання прокуратури і поліції і відправила Віталія Рудзько, підозрюваного в побитті і спробі зґвалтування Анастасії Лугової, на два місяці за ґрати без права виходу під заставу. Досудове слідство у справі буде повним, всебічним та проведеним в розумні терміни», - написав він.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство), ч. 2 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років в’язниці.

Нагадаємо, журналістка Анастасія Лугова розповіла у соцмережі, що 31 липня вночі вона їхала поїздом «Маріуполь-Київ» із семирічним сином. До них у купе увірвався майже голий чоловік, який почав бити її по обличчю, погрожував побити дитину, потім намагався зґвалтувати жінку. У постраждалої численні забої, зламана щелепа.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY