detector.media
31.07.2020 20:57
Українська стрічка «Гуцулка Ксеня» з’явилася на Аmazon Prime Video
Українська стрічка «Гуцулка Ксеня» з’явилася на Аmazon Prime Video
Фільм «Гуцулка Ксеня» створено за мотивами однойменного твору основоположника модерної української оперети Ярослава Барнича.

Українська стрічка «Гуцулка Ксеня» з’явилася на Аmazon Prime Video для глядачів Північної Америки. Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

Американський дистриб’ютор фільму – Dreamscape Media. Стрічка доступна також на ресурсах Vimeo та Hoopla: на останньому у липні «Гуцулка Ксеня» стала фільмом місяця.

Стрічку «Гуцулка Ксеня» створено за мотивами однойменного твору основоположника модерної української оперети Ярослава Барнича, творчість якого тривалий час в Україні була заборонена.

Кінопроєкт «Гуцулка Ксеня» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Автором сценарію та режисером фільму є Олена Дем’яненко, продюсерами – Дмитро Томашпольський і Олена Дем’яненко.

Головні ролі у фільмі виконали: Варвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів’є Бонжур (Бельгія), Ігор Цішкевич (США), Олег Стефан (Україна), Катерина Молчанова (Україна), співачка і акторка Соломія Мельник (Dakh Daughters).

Нагадаємо, фільм вийшов в український прокат 7 березня 2019 року. Дистриб’ютором виступила компанія B&H Film Distribution.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY