detector.media
31.07.2020 16:16
Netflix знімає в Києві бойовик із Жан-Клодом Ван Дамом
Netflix знімає в Києві бойовик із Жан-Клодом Ван Дамом
Фільм The Last Mercenary зніматимуть в Україні та Франції. За українську частину зйомок відповідають компанії Star Media й Apple Tree.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко

За його словами, зйомки вже розпочалися й триватимуть до осені. Він сподівається, що команда стрічки стане першою, хто отримає рібейти. 

Міністр розповів, що це комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні – The Last Mercenary. За сюжетом, події стрічки розгортаються у Франції, зйомки відбуватимуться в Києві та Парижі. Головні ролі виконають актори Жан-Клод Ван Дам і Албан Іванов. 

Режисер – Девід Шарон. Оператор-постановник – Т’єррі Арбогаст. Продюсери – Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві та Оліас Барко. 

«Головні відповідальні за частину зйомок у нас – міжнародна кінокомпанія Apple Tree і вітчизняні Star Media. Влад Ряшин, ви першопрохідці, з чим і вітаю! Хочу побачити результат», – написав Олександр Ткаченко. 

«Ну що, тепер у українців є ще більше приводів оформити підписку на сервіс. Цікаво ж подивитися, як Україна перетвориться на Францію. Ну а ми разом з Жаном-Клодом тримаємо кулаки, щоб динаміка міжнародних зйомок у нас тільки зростала. Готові зустрічати зарубіжних кінопродюсерів!» – додав він. 

Фото: Фейсбук Олександра Ткаченка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY