detector.media
31.07.2020 13:20
«1+1» оголосив дату прем’єри концерту «Світського життя» до 15-річчя проєкту
«1+1» оголосив дату прем’єри концерту «Світського життя» до 15-річчя проєкту
На шоу деякі зірки презентували прем’єри своїх пісень.

На телеканалі «1+1» 24 серпня, у День Незалежності України, покажуть прем’єру концерту до 15-річчя програми «Світське життя» з Катериною Осадчою. Про це 31 липня повідомила пресслужба каналу.

Зйомки концерту проходили у ботанічному саду ім.Гришка. У шоу взяли участь Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Наталя Могилевська, Олег Винник, Monatik, Ірина Білик, Оля Полякова, NK, Mozgi, «Время и стекло» та інші.

«Спеціально для святкового концерту у столичному ботанічному саду збудували вражаючу сцену, розмістивши екрани просто посеред дерев. На гостей вечора та телеглядачів чекатиме неочікувана поява зірок перед кожним виступом. <…> Окрім цього, на глядачів святкового концерту чекає багато танців під найвідоміші хіти та ексклюзивні прем’єри пісень від зірок, які неодноразово ставали гостями програми "Світське життя"», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, «Світське життя» виходить на телеканалі «1+1» з 2008 року. У форматі інтерв’ю ведуча програми Катерина Осадча спілкується з зірками шоу-бізнесу, політиками та світськими персонами, яких вона зустрічає на різноманітних вечірках та світських заходах. Над виробництвом проєкту працює команда Final Cut Media.

28-29 чернвя 2020 року, на честь Дня Конституції, телеканал «1+1» показав концерти гуртів The Hardkiss та «Беz Обмежень»

 

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY