detector.media
29.07.2020 13:02
Новий канал запускає реаліті «У кого більше?»
Новий канал запускає реаліті «У кого більше?»
Зйомки нового проєкту проходили в 12 країнах Африки та Азії.

Новий канал 31 серпня покаже прем’єру нового реаліті «У кого більше?», ведучими якого стали Максим Узол і Ольга Манько, Анастасія Кошман та Анна Олицька, Аліна Мисечко та Валентин Чернявський. Про це 29 липня повідомила пресслужба каналу.

Ведучі змагатимуться між особою – хто з них заробить більше грошей у новій екзотичній країні. Туди вони приїжджають без води, їжі й заздалегідь заброньованого житла – це вони повинні знайти самі вже на місці.

«Двоє журналістів наважуються зіграти в екстремальну гру: хто заробить більше грошей у чужій країні? За правилами гри, залишившись без копійки грошей в кишені, їм потрібно вижити в небезпечній екзотичній країні та заробити. У ведучих є три дні, протягом яких потрібно знайти роботу. Щодня їм доводиться робити складний вибір між власним комфортом і бажанням перемогти. Вони рахують кожну витрачену копійку, аж до покупки води. У перший день гравці йдуть на роботу, про яку вони завчасно домовилися ще в Україні. У другий – мають за найкоротший термін знайти, як і де заробити без попередніх домовленостей. У третій день – обмінюються роботами і намагаються дати супернику якомога важчу роботу – екстремальну або психологічно нестерпну, щоб той не впорався і не зміг заробити грошей», – пояснила ідею нового проєкту його керівниця Анастасія Толстошеєва.

Переможець цього змагання отримує подарунок (дорогу розвагу або послугу), натомість переможений отримує покарання (з'їсти огидну місцеву страву з жуків або скупатися в болоті).

Знімали реаліті протягом півроку в країнах Африки та Азії, серед них: Індонезія, В'єтнам, Камбоджа, Мадагаскар, Маврикій, Танзанія, Таїланд, Непал, Індія, Шрі-Ланка та острів Занзібар.

Нагадаємо, Новий канал хотів запустити нове тревел-шоу «Вдома краще» з ведучим Женею Синельниковим. Проте в травні 2020 року телеканал відомовився від цієї ідеї, бо проєкт знімали для YouTube. Водночас у червні канал повідомив, що працює над другим сезоном тревел-шоу «Lе Маршрутка».

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY