detector.media
29.07.2020 12:22
Канал «Україна» покаже другий сезон серіалу «На твоєму боці»
Канал «Україна» покаже другий сезон серіалу «На твоєму боці»
Прем’єра другого сезону мелодрами «На твоєму боці» виробництва компанії «АРТ Територія» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 31 серпня о 21:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Мелодрама «На твоєму боці» знята за турецьким форматом «Ціна пристрасті» каналу «D».

За сюжетом першого сезону, талановита нейрохірург Анастасія Стрілецька зустрічає на своєму шляху Максима, який з дитинства тісно пов'язаний із кримінальним світом, закохується в дівчину і хоче змінити свій світ, але опиняється за ґратами.

У другому сезоні Максим намагатиметься виправитися та перейти на «світлу» сторону життя, а Анастасія продовжить боротьбу проти «системи». 

Ролі в серіалі виконали: Сергій Калантай, Сергій Радченко, Євгенія Муц, Ірина Мельник, Олександр Соколов, Вікторія Чепурна, Галина Кобзар-Слободюк, Ірина Новак, Федір Гуринець та інші.

Режисери-постановники – Антон Азаров і Олексій Єсаков. Оператори-постановники – Олексій Калін і Дмитро Баженов. Продюсери – Наталія СтрибукВікторія КорогодІгор ВолковСергій Баранов.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «АРТ Територія». Зйомки проходили в Києві і Київській області.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY