detector.media
29.07.2020 10:55
Колишні топменеджери «Нашого формату» запустили нове видавництво
Колишні топменеджери «Нашого формату» запустили нове видавництво
Нове видавництво розвиватиме суто українські напрямки нонфікшн і наукпоп.

Колишні топменеджери «Нашого формату», які пішли з видавництва після конфлікту з власником, запустили власне видавництво «Віхола». Про це 28 липня повідомляється на фейсбук-сторінці нового видавництва.  

Колишня директорка «Нашого формату» Ілона Замоцна та ексголовна редакторка видавництва Ольга Дубчак стали співзасновницями «Віхоли». Працюватимуть в новому видавництві також ексзавідувачка редакції «Наш Формат» Ірина Щепіна, колишня PR-менеджерка Марина Захарчук, ексверстальниця Вікторія Шелест та колишня SMM-менеджерка Наталя Шнир.

«Віхола» працюватиме передусім з українськими авторами й розвиватиме суто українські напрямки нонфікшн і наукпоп.

Пані Замоцна повідомила, що вже восени книжки їх авторів будуть в інтернет-магазинах та книгарнях. «Відкриваємо проєкт серією "Психологія". Книжки про те, як зрозуміти себе з реальними кейсами українських практикуючих психологів. Ще одна дуже крута серія – наукпоп від українських популяризаторів науки. Також восени – книжка екоактивістки про життя без поліетилену», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 26 травня 2020 року головна редакторка Ольга Дубчак повідомила, що звільнилася з видавництва «Наш формат» разом з директоркою, маркетинговою директоркою, арт-директоркою, завідувачкою редакції та менеджеркою соціальних мереж. Причини звільнення — публікація книги російської науковиці Анчі Баранової «Коронавірус. Інструкція з виживання», приниження й відсутність «правильнішої й тактовнішої комунікації» з боку власника. Зокрема, Владислав Кириченко порівняв працівників компанії з індиками та фермою. 

27 травня засновник і власник «Нашого формату» Владислав Кириченко пояснив звільнення топменеджерів перезапуском видавництва. Він розповів, що перезапускає роботу видавництва, а нову команду «Нашого формату» очолить Оксана Булава.

Фото: «Віхола» / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY