detector.media
27.07.2020 10:32
У Казахстані розважальний телеканал припинив мовлення через наслідки коронавірусу
У Казахстані розважальний телеканал припинив мовлення через наслідки коронавірусу
У телерадіокомпанії кажуть, що за час пандемії різко впали доходи від реклами.

У Казахстані 27 липня через наслідки пандемії коронавірусної інфекції припинив мовлення розважальний телеканал Tamasha, який входить до складу телерадіокомпанії «Казахстан». Про це корпорація повідомила на своїй сторінці в Instagram.

«Пандемія негативно впливає на сферу ЗМІ. Доходи від реклами на казахському телебаченні різко впали. Прогноз на наступний рік теж невтішний. До теперішнього часу телеканал Tamasha TV фінансували з доходів від реклами», – йдеться в повідомленні.

Tamasha TV став першим каналом розважального напрямку в Казахстані. Він вийшов в ефір 1 вересня 2018 року.

«Незважаючи на труднощі на ринку, медіаактиви телерадіокомпанії "Казахстан" ще більше активізують свою роботу з просування національних цінностей та зміцнення міжнаціональної єдності», – додали в комапанії.

Нагадаємо, 30 квітня міжнародна правозахисна організація «Репортери без кордонів» (RSF) повідомила, що в Казахстані журналісти, які висвітлюють ситуацію щодо пандемії COVID-19, зазнають кримінального переслідування та судових утисків. Влада країни також порушує конфіденційність їх джерел.

6 червня прессекретар президента Казахстану Касима-Жомарта Токаєва - Берік Уалі повідомив, що його госпіталізували після отримання позитивного тесту на COVID-19. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY