detector.media
Ярослава Шеремета
27.07.2020 10:52
Треш і зрада у фейсбуку

Часом SMM-ники просувають контент через різні групи. Контент у цих групах – це здебільшого сміттярки. 90% наповнення груп типу «Я – українець» і т. д. – це просто лютий треш, біля якого «Знай.юа» – це взірець стандартів, прости господи.

Не так давно я підписалася на більше десятка груп, щоб щоразу не шукати. Тепер страшно заглядати в стрічку. Чесно, це просто така токсично-агресивна-маніпулятивна суміш, від якої мізки просто витікають через очі.

Тепер моя стрічка сповнена жахливою ненавистю до чинної влади. Ну ок, критикувати є за що. Але там немає конструктиву, тупо зрада та розпалювання ненависті. Це така суміш маразму, у якій наша з вами медіаграмотність просто тоне в купі лайна. Що би я не постила, воно набирає порівняно менше, ніж зрада про Зеленського. Половину цього всього розганяють боти, достатньо глянути в коментарі.

А я повторюся, більшість моїх підписок – це нормальні видання, сторінки ГО, медіаграмотність, щось там по маркетингу, історії (фахові) і т д.

І тільки 14 групок отакого трешу. Але з-поміж нього я тепер не бачу постів нормальних людей, тобто вони в стрічці є, але помітити дуже важко. Все це тепер просто шум-шум-шум-зрада-шум-шум-вбити-шум-шум-стратити-посадити-шум.

Це страшно, бо таким чином, просто масованими атаками можна заглушити все нормальне, що є в ФБ, і воно глушиться.

Що цікаво, в цих групах я взагалі не бачу лінків на нормальні видання, та навіть таких, які можна ними назвати. А можливо треба було би цим зайнятися? Це витратно по часу, треба інколи домовлятися з модераторами. Але здебільшого вони не проти.

Джерело: фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY