detector.media
26.07.2020 14:00
На лінію розмежування на Донбасі допустять українські та іноземні ЗМІ — штаб ООС
На лінію розмежування на Донбасі допустять українські та іноземні ЗМІ — штаб ООС
З 27 липня має розпочатися повне припинення вогню.

На лінію розмежування на Донбасі допустять українські та іноземні ЗМІ. Про це повідомляється на офіційній сторінці штабу Операції об'єднаних сил у Facebook.

У штабі повідомили, що готуються до повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування, яке має розпочатися з 27 липня 2020 року.

«З метою об'єктивного інформування українського суспільства та світової спільноти про поточну ситуацію у Донецькій та Луганській областях на різних ділянках лінії розмежування передбачена робота кореспондентів і знімальних груп вітчизняних та іноземних ЗМІ. Також штаб операції відновлює практику інформування громадськості про поточну ситуацію через уповноваженого речника», - йдеться в заяві.

Дотримання режиму припинення вогню контролюватимуть спеціально відряджені для цього військові.

«Починаючи із 00.01 27 липня, на кожній з наших позицій додатковий контроль за припиненням вогню здійснюватимуть спеціально відряджені українські військовослужбовці, більшість з яких мають чималий бойовий досвід та безпосередньо займалися профільними питаннями під час участі у миротворчих місіях під егідою ООН», - сказано в заяві штабу ООС.

Раніше воєнкори закликали Зеленського пояснити ситуацію із недопуском журналістів на передову на Донбасі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY