detector.media
24.07.2020 16:40
Принц Гаррі та Меган Маркл позиваються проти папараці, які безпілотником сфотографували їхнього сина
Принц Гаррі та Меган Маркл позиваються проти папараці, які безпілотником сфотографували їхнього сина
У позові зазначається, що папараці постійно слідкують за герцогом і герцогинею.

Герцог і герцогиня Сассекські 23 липня подали позов до суду в Лос-Анджелесі проти папараці, які безпілотником сфотографували їхнього сина Арчі. Про це повідомляє «ВВС Україна».

«Законодавство Каліфорнії гарантує кожній людині й родині право на приватне життя в себе вдома. Жодні безпілотники, вертольоти чи телеоб'єктиви не можуть забрати це право», – сказав їх адвокат Майкл Кумп.

За його словами, принц Гаррі та Меган Маркл подали цей позов, щоб захистити право свого сина на приватність у себе вдома. У позові також зазначається, що папараці постійно слідкують за герцогом і герцогинею.

Нагадаємо, на початку жовтня 2019 року герцогиня Сассекська Меган Маркл подала до суду позов проти The Mail on Sunday та її материнської компанії Associated Newspapers після того, як британський таблоїд опублікував її приватний лист батьку Томасу Марклу. Принц Гаррі сказав, що таблоїд оприлюднив лист нібито незаконно. Він також звинуватив видання в маніпулюванні, додавши, що редакція «опустили абзаци».

За тиждень він через незаконне прослуховування аудіоповідомлень подав позов проти видань Sun, DailyMirror та News of the World, яке припинило існування у 2011 році.

У квітні 2020 року герцог і герцогиня Сассекські повідомили, що припиняють співпрацю з британськими газетами Sun, Daily Mail, Mirror і Express через фейки, дезінформацію та агресивні повідомлень про них.

Однак у травні Меган Маркл програла перший раунд суду проти таблоїдів.

Фото: PA MEDIA

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY