detector.media
24.07.2020 11:05
Новий канал знімає проєкт «Супер топ-модель по-українськи»
Новий канал знімає проєкт «Супер топ-модель по-українськи»
Проєкт повністю зніматимуть в Україні.

Новий канал почав зйомки модельного реаліті «Супер топ-модель по-українськи», прем’єра проєкт відбудеться вже восени. Про це 23 липня повідомила пресслужба каналу.

Ведучою реаліті лишилася супермодель Алла Костромічова, експертами – Соня Плакидюк та Сергій Нікітюк. «Місце третього в кожному епізоді будуть по черзі займати суперексперти зі світу моди чи шоу-бізнесу», – говорять на Новому каналі.

Проєкт повністю зніматимуть в Україні. Креативний продюсер проєкту Станіслав Бондар уточнив, що ця ідея виникла ще до карантину.

«У суперсезоні візьмуть участь дівчата з попередніх шести сезонів. Нагадаю, що перший знімали ще шість років тому, коли декому з учасниць було по 16 років. Тепер вони подорослішали, у них змінилися погляди на світ, з'явилася соціальна позиція. Про це дівчата й розкажуть у суперсезоні, слоган якого "Краса врятує світ"», – розповів він.

Нагадаємо, 27 березня 2020 року Новий канал повідомив, що переніс на 2021 рік зйомки нового сезону модельного реаліті «Супер топ-модель по-українськи» через карантин, уведений у зв’язку із пандемією коронавірусу COVID-19.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY