detector.media
24.07.2020 17:10
Оголошено кастинг на ролі в фільмі Ірини Цілик «Я і Фелікс»
Оголошено кастинг на ролі в фільмі Ірини Цілик «Я і Фелікс»
Досвід роботи в кіно необов'язковий.

Про це повідомляє пресслужба компанії ForeFilms, яка виробляє стрічку. 

Ірина Цілик шукає харизматичних дівчину та хлопця 14-16 років, які не просто вільно володіють українською, а можуть імпровізувати, жартувати та сваритися цією мовою.  Для участі в кастингу потрібно заповнити форму. Анкети приймаються до кінця липня.

«Нам почали приходити анкети й відео різних підлітків, яких я дивлюся на роль Тимофія в нашому фільмі, і знаєте, я не втримаюсь та скажу: які ж у вас класні діти! Так, на роль зрештою підійде лише один, і це залежатиме від багатьох різних факторів. Я не зможу, на жаль, всім написати якісь фідбеки, але вже зараз просто хочеться сказати вголос — у нас такі круті підлітки!» — коментує режисерка Ірина Цілик.

Нагадаємо, «Я і Фелікс» — повнометражний ігровий дебют режисерки Ірини Цілик. Це екранізація неопублікованого роману Артема Чеха «Хто ти такий?». Навесні 2021 року він вийде у видавництві Meridian Czernowitz. Книга й фільм розповідають про дорослішання хлопця Тимофія у 90-х, його сім’ю, друзів, перше кохання та взаємини з колишнім контррозвідником Феліксом, який став частиною його сім’ї.

У тизері фільму Фелікса зіграв поет та прозаїк Юрій Іздрик, який, найімовірніше, виконає цю роль у самому фільмі. 

Як писав «Детектор медіа», проєкт фільму став переможцем 13-го пітчингу Держкіно, де набрав найбільшу кількість балів. Держкіно виділить 12 млн грн на виробництво стрічки, що складає 100% її бюджету. Фільм виробляє продакшен ForeFilms, продюсери — Володимир Яценко та та Анна Соболевська.

Зйомки заплановано на осінь 2020 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY