detector.media
22.07.2020 13:45
У Києві згоріло авто блогера
У Києві згоріло авто блогера
У ДСНС кажуть, що причини пожежі з’ясовують правоохоронці.

У Києві в ніч на 22 липня згоріло авто колишнього працівника Верховної Ради, блогера В’ячеслава Маковійчука (Масонського). Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Державна служба з надзвичайних ситуацій Києва сказала, що повідомлення про пожежу отримала о 3:05, а о 3:32 – пожежу ліквідували. У ДСНС додали, що причини пожежі з’ясовують правоохоронці.

Блогер додав, що вогнеборці розпитували в нього про нещодавні конфлікти, бо ситуація «дуже схожа на підпал».

«Конфлікт останнім часом у мене був тільки один – з Карпюком Андрієм Вікторовичем, власником магазину Stylus.ua. Нещодавно він, як тиск на мене, подав позов до суду з вимогою виплатити якийсь моральний збиток. Так само, в травні я подав заяву в поліцію про злочинні схеми Карпюка, після чого об'єднував зусилля з іншими ошуканими покупцями для спільної заяви в правоохоронні органи і закриття даного магазину», – розповів пан Масонський.

Правоохоронці розслідують інцидент за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) ККУ.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до магазину Stylus.ua.

Нагадаємоо, головний редактор газети «Хроніки громад», депутат Бутенківської об’єднаної територіальна громади Павло Гунжель повідомив, що 17 червня 2020 року йому спалили автомобіль Fiat. Авто підпалили в дворі поруч з його будинком у селі Бутенки Полтавської області. Підпал він пов’язує з журналістською діяльністю – із матеріалами про незаконний кар’єр на Полтавщині. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 347-1 (умисне знищення або пошкодження майна журналіста) Кримінального кодексу України.

Фото: В’ячеслав Масонський / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY