detector.media
21.07.2020 17:45
Terrarium проведе Резиденцію для кіносценаристів у Карпатах
Terrarium проведе Резиденцію для кіносценаристів у Карпатах
Сценарна майстерня Terrarium відбере вісім кіносценаристів, яких навчатиме в Карпатах протягом місяця.

Про це «Детектору медіа» повідомила проєктна менеджерка Terrarium Олександра Сорохан

Терраріум Резиденція пройде в Карпатах з 1 по 31 серпня 2020 року. До участі запрошуються реалізовані сценаристи. Пріоритет надаватиметься тим, чиї роботи отримували нагороди на сценарних конкурсах та які мають в доробку 2 коротких або 1 повнометражний фільм.

Учасники Резиденції щотижня отримуватимуть сценарні онлайн-консультації від європейських професіоналів: Моніка Франчак (тьюторка B2B Doc), Антуан Ле Бос (cпівзасновник воркшопу LESS IS MORE) , Бабіс Макрідіс (грецький режисер, переможець Sundance), Каталін Мітулеску (румунський режисер, переможець Каннського кінофестивалю та Берлінале).

Проект здійснюється цьогоріч за підтримки Українського культурного фонду. А також за підтримки Bosonfilm та Family Production.

Реєстрація та деталі – на сайті Terrarium. Заявки прийматимуть до 27 липня, претенденти мають додати до заявок свої попередні роботи. Серед них буде обрано 8 учасників Резиденції. Сценарій, що братиме участь у проєкті, може перебувати на будь-якій стадії розвитку. Результатів відбору буде оголошено 29 липня.

Нагадаємо, сценарна майстерня Terrarium – проєкт українського режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY