detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
20.07.2020 18:07
Наталія Мосейчук здала тест на COVID-19 після ефіру з Бутусовим
Наталія Мосейчук здала тест на COVID-19 після ефіру з Бутусовим
Працівники програми «Право на владу» теж пройдуть це тестування, зараз вони пішли на самоізоляцію.

Ведуча програми «Право на владу» Наталія Мосейчук здала тест на COVID-19 після телефіру з головним редактором «Цензор.нет» Юрієм Бутусовим, який захворів на коронавірусну інфекцію. Про це «1+1» повідомив 20 липня «Детектору медіа».

«Наталія Мосейчук під час прямого ефіру не була у безпосередньому контакті з Юрієм Бутусовим. Проте, незважаючи на це, Наталія Мосейчук вже пройшла перший тест на COVID-19, який виявився негативним. Найближчими днями у ведучої заплановані наступні тести. Наразі Наталія Мосейчук почуває себе добре, не має жодних скарг на здоров’я та дотримується всіх норм карантину – використовує захисну маску, дезінфектор та зберігає соціальну дистанцію», – розповіла пресслужба каналу.

Працівники програми «Право на владу», які під час ефіру знаходилися в контакті з паном Бутусовим, пішли на самоізоляцію та пізніше пройдуть тестування на COVID-19. За даними «1+1», наразі в них не виявили жодних симптомів захворювання.

На телеканалі також сказали, що ефір програми проходив з дотриманням всіх карантинних норм, а знімальну техніку та приміщення після ефіру продезінфікували.

«Усі гості ефіру та персонал пройшли температурний скринінг, знаходилися у павільйоні в захисних масках та дотримувалися соціальної дистанції. У приміщенні для користування  знаходилися в достатній кількості дезінфектори. Крім того, всі прямі ефіри програми з запровадженням в Україні карантину проходили без глядачів у залі. Юрій Бутусов також пройшов температурний скринінг та до старту прямого ефіру не знімав захисної маски», – кажуть на «1+1».

16 липня показали останній випуск сезону програми, «Право на владу» йде у відпустку та повернеться в ефір 27 серпня.

Нагадаємо, 19 липня головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив, що заразився COVID-19. Інтернет-видання «Цензор.нет» повідомило, що працівників редакції не тестуватимуть на COVID-19, адже вони не контактували з Юрієм Бутусовим. 

16 липня він брав участь у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1». Разом з ним там були голова Верховної Ради Дмитро Разумков, народні депутати Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський («Слуга народу»), Ірина Геращенко («Європейська солідарність»), Юрій Бойко («Опозиційної платформи – За життя») та Ігор Палиця (група «Партія "За майбутнє"»). 20 липня Дмитро Разумков розповів, що здав два тести на COVID-19 після телефіру з паном Бутусовим. За його словами, експрес-тест показав негативний результат, результатів ПЛР-тесту ще немає. Пані Геращенко повідомила, що теж здасть тест на COVID-19. Натомість Олександр Дубинський лише сказав, що «не вітався за руку з Бутусовим».

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY