detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
20.07.2020 17:20
Редакцію «Цензор.нет» не тестуватимуть на COVID-19: вони не контактували з Бутусовим
Редакцію «Цензор.нет» не тестуватимуть на COVID-19: вони не контактували з Бутусовим
Працівники видання з 14 березня працюють дистанційно.

Працівників редакції інтернет-видання «Цензор.нет» не тестуватимуть на COVID-19, адже вони не контактували з головним редактором Юрієм Бутусовим, який захворів на коронавірусну інфекцію. Про це видання повідомило 20 липня «Детектору медіа». 

У редакції уточнили, що останні зустрічі деяких працівників з паном Бутусовим відбулася понад два тижнів тому: «Тому наразі немає потреби проводити тестування серед працівників редакції».

У виданні також додали, що кореспонденти «Цензор.нет» відвідують органи влади, громадські та політичні акції, проте вони не контактують з рештою редакції.  

Нагадаємо, 19 липня головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив, що заразився COVID-19

16 липня він брав участь у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1». Разом з ним там були голова Верховної Ради Дмитро Разумков, народні депутати Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський («Слуга народу»), Ірина Геращенко («Європейська солідарність»), Юрій Бойко («Опозиційної платформи – За життя») та Ігор Палиця (група «Партія "За майбутнє"»). 20 липня Дмитро Разумков розповів, що здав два тести на COVID-19 після телефіру з паном Бутусовим. За його словами, експрес-тест показав негативний результат, результатів ПЛР-тесту ще немає. Пані Геращенко повідомила, що теж здасть тест на COVID-19. Натомість Олександр Дубинський лише сказав, що «не вітався за руку з Бутусовим».

Фото: Цензор.нет

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY