detector.media
20.07.2020 16:13
Разумков здав тести на COVID-19 після телеефіру з Бутусовим
Разумков здав тести на COVID-19 після телеефіру з Бутусовим
Вони 16 липня брали участь у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков здав два тести на COVID-19 після телефіру з головним редактором «Цензор.нет» Юрієм Бутусовим, який захворів на коронавірусну інфекцію. Про це пан Разумков повідомив 20 липня на брифінгу у ВР.

«Дійсно, я бачив Юрія на програмі, ми небагато спілкувалися – це перше. Друге – один тест я здав: експрес-тест показав, що все добре. Я сподіваюся, що ПЛР-тест також це зробить. Але на це йде час, і як тільки він буде, я зможу вам обов'язково повідомити», – розповів він.

Водночас пресконференцію спікер ВР давав без засобів індивідуального захисту.

«Я на достатній відстані від вас знаходжуся. Є маска – я її обов'язково потім надягну. Поки що я планую вести завтра засідання, а далі подивимося», – уточнив він.

У програмі «Право на владу» участь брали також народні депутати Олександр Корнієнко та Олександр Дубинський («Слуга народу»), Ірина Геращенко («Європейська солідарність»), Юрій Бойко («Опозиційної платформи – За життя») та Ігор Палиця (група «Партія "За майбутнє"»).

Пані Геращенко повідомила, що теж здасть тест на COVID-19. Натомість Олександр Дубинський лише сказав, що «не вітався за руку з Бутусовим».

Крім того, інтернет-видання «Цензор.нет» повідомило, що працівників редакції не тестуватимуть на COVID-19, адже вони не контактували з Юрієм Бутусовим. 

«Детектор медіа» звернувся по коментар до каналу «1+1».

Нагадаємо, 19 липня головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив, що заразився COVID-19

Фото: стоп-кадр

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY