detector.media
20.07.2020 13:00
Микола Канішевський готує авторську програму про людей поважного віку
Микола Канішевський готує авторську програму про людей поважного віку
Перші випуски знімає власним коштом для каналу «Еко-TV».

Колишній телеведучий і телепродюсер Микола Канішевський готує для телеканалу «Еко-TV» авторську програму про людей поважного віку «Що потрібно для щастя». Він написав про це у Facebook у підтвердив інформацію «Детектору медіа».

«Я пенсіонер і буду робити програму для пенсіонерів і тільки про пенсіонерів», – описав він свій новий проєкт. За словами пана Канішевського, знімальна група проводитиме один день з героєм-пенсіонером, дізнаватиметься про життя пенсіонера, а в кінці буде «казковий» фінал. Героїв автор планує шукати через соцмережі. «Зі мною працює на пару Руслан Ткаченко (колишній продюсер «UA: Першого». – ДМ). Він знімає, він і монтувати буде», – повідомив автор.

Микола Канішевський розповів «Детектору медіа», що отримав запрошення від продюсерки каналу «Еко-TV» Світлани Коляди і сам розробив формат. «Ідея народилася цього понеділка (13 липня. – ДМ). Там є одна фішечка, про яку не буду казати, але вона приверне увагу глядача», – зауважив автор.

Відзнято два випуски, але вони ще не змонтовані та не мають оформлення. Перші випуски автор знімає за власні кошти. Коли програма вийде в ефір, він поки не знає. «У мене немає ще угод ніяких. Я перші програми роблю за власний кошт. Я хотів переконатися, чи зможу то робити. Тепер знаю, зможу. Програма легко пишеться», – сказав пан Канішевський.

Героїнею пілотного випуску стала однокурсниця пана Канішевського Людмила Чечель. У другому випуску знімали гурт пенсіонерів, які готували пісню на щорічний всесвітній фестиваль українства в Барселоні, який цього року пройде онлайн. «У планах – розповідь про сім‘ю канадійців (25 років там мешкають). Поговоримо про те, як там живеться людям поважного віку. Мій син зараз там навчається, і він то відзніме», – розповів автор.

Микола Канішевський у 1990-2000-х роках був автором і ведучим низки інформаційних програм на загальнонаціональних телеканалах, у тому числі «Вісті тижня з Миколою Канішевським». Був головним продюсером телеканалу ТЕТ, першим віцепрезидентом Національної телекомпанії України.

Фото: фейсбук Миколи Канішевського

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY