detector.media
19.07.2020 10:00
«Український тиждень» створює мережу регіональних журналістів до місцевих виборів
«Український тиждень» створює мережу регіональних журналістів до місцевих виборів
Також видання започаткувало річний проєкт «Сила громад проти сили еліт».

«Український тиждень» створює мережу регіональних журналістів до місцевих виборів. Про це йдеться на фейсбук-сторінці видання.

«"Тиждень" створює повномасштабну мережу регіональних журналістів. Для висвітлення місцевих виборів. Але цене все. Ми розпочинаємо проєкт "Сила громад проти сили еліт", який триватиме рік, і його метою є глибинне вивчення політичних процесів в кожному регіоні України. Зараз стартує перший етап: ми розглядаємо резюме тих, хто хоче долучитися до співпраці», - зазначено в повідомленні.

Учасники проєкту готуватимуть матеріали для «Тижня», які публікуватимуть у журналі та на сайті, а також в окремому друкованому виданні, яке буде присвячено підсумкам моніторингу виборів.

Кожні два місяці планується проводити тренінги для кореспондентів. Співпраця передбачає фінансову винагороду за кожен опублікований матеріал.

Перевагу буде надано журналістам, які «працюють у впливових регіональних медіа, знаються на місцевій політиці, бажають вчитися і вдосконалюватися, володіють модерною стилісткою (без пафосу, зменшувально-пестливих суфіксів і римованих заголовків), не мають радянських сентиментів і не співпрацюють з антиукраїнськими силами».

Резюме потрібно надсилати на адресу rubon @tyzhden.ua. У темі листа зазначити «Регіональна мережа Тижня».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY