detector.media
17.07.2020 13:32
Liga.net запустила платний сервіс без реклами
Liga.net запустила платний сервіс без реклами
У виданні кажуть, що не розраховують заробляти на новому сервісі.

Інтернет-видання Liga.net запустила «Liga Ad-Free», платний сервіс доступу до контенту без реклами. Про це 17 липня повідомив керівник суспільно-політичної редакції Liga.net Петро Шуклінов на своїй сторінці в Facebook.

Ця опція коштуватиме: за перший місяць одну гривню, далі – 30 гривень (1 євро) за місяць або 10 євро за рік. Водночас сервіс буде безкоштовним для тих, хто підтримує видання донейтами на регулярній основі.

«Ціна Ad-Free максимально близька до цифри доходу від усіх видів реклами з одного дуже активного користувача. Це справедлива угода – ви не бачите рекламу, а ми не втрачаємо доходи і продовжуємо радувати вас якісним контентом», – пояснюють у Liga.net та додають, що не розраховують на цьому заробляти.

Підключитися до «Liga Ad-Free» можна тут.

Нагадаємо, на початку липня головний редактор Liga.net Борис Давиденко розповів, що інтернет-видання у липні хоче запустити «Liga Ad-Free». На це рішення вплинуло опитування читачів, які просили прибрати банерну рекламу. На його думку, загалом кількість підписників цієї опцію не вплине на співпрацю видання з рекламодавцями. Якщо ж буде дуже багато бажаючих отримати доступ до контенту без реклами, за словами Бориса Давиденка, Liga.net змінюватиметься, вибудовуватиме бізнес-модель та розроблятиме інші пропозиції для рекламодавців.

Фото: Петро Шуклінов / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY