detector.media
16.07.2020 18:02
Film.ua знімає для каналу «Україна» мелодраму про медсестру
Film.ua знімає для каналу «Україна» мелодраму про медсестру
Телефільм складатиметься з чотирьох серій.

Днями стартували зйомки чотирисерійної мелодрами під робочою назвою «Хіба можна мріяти про більше», спільного проєкту Film.ua Group і каналу «Україна». Про це повідомляють пресслужби каналу і продакшну.

Стрічка розповість про медсестру Ксенію, яка, щоб заробити гроші на коштовну операцію для матері, наймається доглядальницею в будинок багатої вдови Ольги та опиняється в центрі заплутаної історії.

«Ми знімаємо мелодраму. І по суті, наш фільм – про скелети в шафі, про таємниці минулого, які продовжують впливати на життя героїв. Помилки, невирішені проблеми самі по собі не зникають – вони формують сьогодення», – пояснює продюсерка проєкту Тетяна Носенко.

Режисер-постановник фільму – Олексій Єсаков, оператор-постановник – Максим Шкрид, автор ідеї – Максим Бернадський, сценаристи – Ліка Турлук, Анастасія Лодкіна. У головних ролях знімаються Олександра Сизоненко, Ірина Веренич-Островська, Сергій Дзялік, Влад Никитюк, Олександр Крючков та інші актори.

Прем'єра відбудеться на каналі «Україна», дату оголосять пізніше.

Нагадаємо, Film.ua Group знімає для каналу «Україна» п'ятий сезон серіалу «Жіночий лікар», а також нещодавно завершила зймоки чотирисерійної мелодрами «Рись».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY