detector.media
16.07.2020 16:07
«Київ» запускає проєкт про шопінг та здоров’я
«Київ» запускає проєкт про шопінг та здоров’я
Телеканал «Київ» запускає нові проєкти «Shopping. Марафон» та «Wellness show. На здоров'я».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

У «Shopping. Марафон»  ведуча Вікторією Щелко ходитиме до різних столичних магазинів, де вона вивчатиме ціни на товари, їх якість, асортимент, і вирішуватиме чи варто їх купувати

Вікторія на телеканалі «Київ» в якості ведучої з'явилася після весняного карантину. «Ми її кілька разів запрошували в програму «Ранок на карантині» як спікера разом з її маленькою донькою. Вона показувала по відеозв'язку якісь цікаві лайфаки. Нам сподобалася її жива манера, винахідливість, обов'язковість - адже ефіри були о 7 ранку», - розповіла Олена Яструбенко, керівниця Служби виробництва власних програм. Програма виходить раз на тиждень. Хронометраж - 10 хвилин.

Ще одна щотижнева програма - «Wellness show. На здоров'я». У ній розповідатимуеться про здоровий спосіб життя з точки зору, як довше зберегти красу і молодість. Ведуча програми - Міла Китаєва.

Крім того, на каналі з’явиться нова кулінарна програма - «Смак дня». Це будуть щоденні короткі випуски з ведучою Ольгою Сумською. Також незабаром планується найближчим часом вихід розширеного випуску програми про нерухомість.

Нагадаємо, після карантину «Київ» оновив сітку мовлення. А нещодавно запустив проєкт «Вартові столиці» про проблеми киян.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY