detector.media
14.07.2020 15:48
«Укрінформ» запускає проєкт «Національна єдність: як зшивати країну»
«Укрінформ» запускає проєкт «Національна єдність: як зшивати країну»
Першим учасником проєкту став журналіст, голова Комітету Шевченківської премії Юрій Макаров.

Інформаційне агентство «Укрінформ» та національна платформа «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію» запускають проєкт «Національна єдність: як зшивати країну». Про це агентство повідомило 14 липня.

Генеральний директор «Укрінформу» Олександр Харченко каже, що в умовах глобальної нестабільності й невизначеності «більшість країн світу шукають власну формулу національної стійкості та суспільної інтегрованості». За його словами, пошук формули національної єдності, суспільної згуртованості та інтегрованості – це «соціальна інновація, яка є умовою виживання країни та драйвером безпечно розвитку».

У новому проєкті мають можливість узяти участь політики, експерти й науковці, громадські й культурні діячі, активісти тощо. Передусім учасники дискусії мають відповісти на п’ять запитань про національну єдність і соціальну згуртованість в Україні:

  1. Чому питання національної єдності на соціальної згуртованості є важливим для безпечного та сталого розвитку України?
  2. Які є приклади успішних ініціатив або проєктів, спрямовані на об’єднання українців (від часу проголошення незалежності)?
  3. Чи могли б ви назвати найбільш успішні загальнонаціональні бренди, що формують сучасний образ України?
  4. Що означає бути українцем сьогодні, яке ваше бачення модерної загальнонаціональної ідентичності?
  5. Назвіть ключові передумови для розгортання в Україні ефективного суспільного діалогу з питань національної єдності та соціальної згуртованості.

Гендиректор «Укрінформу» закликав читачів надсилати свої пропозиції, думки та ідеї «як зшивати країну» на адресу integration@ukrinform.com. Найцікавіші з них, зазначив він, будуть опубліковані на вебсторінці інформаційного агентства.

Нагадаємо, 7 липня 2020 року ГО «Львівський медіафорум» повідомила, що запустила новий проєкт – Центр комунікаційних досліджень і аналітики Networks

Фото: Укрінформ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY