detector.media
14.07.2020 12:23
Антоніо Лукіч знімає серіал «Секс, інста і ЗНО» для 1+1 video
Антоніо Лукіч знімає серіал «Секс, інста і ЗНО» для 1+1 video
Прем'єра 12-серійного молодіжного драмеді відбудеться на платформі 1+1 video восени 2020 року. Серіал буде доступний за підпискою.

Про це повідомляє пресслужба «1+1 медіа».

Серіал розповість про проблеми сучасних підлітків. В центрі подій — четверо персонажів та їхні найближчі друзі, у котрих, окрім класичних проблем, ще й іспити на носі. 

За словами авторів, у серіалі максимально реально показано, як і чим живе покоління Z, а речі називаються своїми іменами без цензури, оскільки серіал створюється спеціально для онлайн-платформи.

У головних ролях: студенти КНУТКТ ім. І. Карпенка-Карого Ганнуся Ярмоленко, Андрій Максимов, Соня Слюсаренко, Каріна Черчевич, Віталій Зелений, Любава Шокля, Юрій Рекс та Григорій Наумов. Також у серіалі знімуться Наталія Васько та Ірма Вітовська.

Виробництвом займається 1+1 Digital Studios. Авторка ідеї – керівниця 1+1 Digital Studios Ірина Никончук. Автори сценарію – Євгенія Бабенко та Павло Остріков. Кастинг-директорка – Алла Самойленко. Головна продюсерка – директорка 1+1 Digital та Інновації Анна Ткаченко.

Серіал вийде на платформі 1+1 video восени цього року та буде доступним за підпискою. Передпродаж за спеціальною early bird ціною розпочнеться в середині жовтня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY