detector.media
14.07.2020 10:53
Канал «Україна» знімає четвертий сезон серіалу «Виходьте без дзвінка»
Канал «Україна» знімає четвертий сезон серіалу «Виходьте без дзвінка»
Виробництвом на замовлення телеканалу «Україна» займається кінокомпанія «Три-Я-Да Продакшн».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, автогонщик Богдан втрачає дружину в автокатастрофі. Убитий горем чоловік вирішує відновити справедливість і вибити зізнання з винуватця ДТП, якого успішно «відмазали» заможні батьки. Це рішення кардинально змінює життя головного героя.

У новому сезоні Богдану доведеться зіткнутися зі значними змінами в житті, які даються йому непросто. Він розчарований у системі і більше не вірить поліції, тому, коли його друга спіткала біда, він розраховує лише на власні сили і самостійно береться за розслідування, заступаючись за тих, хто «тут і зараз» шукає допомоги, справедливості або захисту.

Автори обіцяють, що в четвертому сезоні буде ще більше динаміки, трюків та екшену. 

Ролі в серіалі виконують: Роман Семисал, Світлана Шекера, Василь Баша, Дмитро Сова, Ігор Пазич, Денис Роднянський, Марія Смолякова, Володимир Філатов.

Режисери-постановники - Віталій Кукса, Олексій Даруга. Оператори-постановники - Максим Мельник, Ярослав Ярославський. Продюсери проекту: Наталя Стрібук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов.

Нагадаємо, зйомки першого сезону серіалу проходили в 2017-2018 роках у Києві та Київській області, а прем'єра відбулася 3 грудня минулого року. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY