detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
09.07.2020 17:10
«Медіа Група Україна» не вводитиме індивідуальну передплату для «Футболів» цього року
«Медіа Група Україна» не вводитиме індивідуальну передплату для «Футболів» цього року
Група не планує відмовлятися від каналу «Футбол».

У 2020 році «Медіа Група Україна» вирішила не вводити перехід каналів «Футбол» на продаж за індивідуальною передплатою a la carte. Про це розказав в інтерв’ю «Детектору медіа» директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов.

«Поки що ми вирішили не вводити а la carte цього року через усі ті потрясіння, які нас спіткали (зокрема, перенесення топових турнірів та «Євро»)», - сказав він.

Зараз канали «Футбол» провайдери отримують на тих самих умовах, як це було до 1 січня 2020 року. Втім кількість таких провайдерів зменшилась. «Але це не критично. Коли ми дивимось на доходи від «Футболу», то в нас усе добре», - додав Федір.

Також медіагрупа не планує відмовлятись від каналу «Футбол 3», який  запускався саме з огляду на а la carte.

Детальніше читайте в інтерв’ю «Федір Гречанінов і Юлія Трибушна: Після кодування каналів на супутнику група лідерів платного телебачення виглядає інакше».

Нагадаємо, телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» планували цього року перейти на нову модель дистрибуції: за індивідуальною передплатою a la carte за ціною 109 гривень. Відповідно, вони мали вийти з широких пакетних пропозицій провайдерів, де їхнє місце займе новостворений телеканал «Футбол 3». Спершу перехід на нову модель дистрибуції планувався з 1 лютого, а після аналізу готовності користувачів і партнерів його перенесли на 15 березня. А у березні цей перехід перенесли через пандемію.

 

Фото: пресслужба «Медіа Група Україна»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY