detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
09.07.2020 17:07
Внаслідок кодування медіагрупи до кінця року зможуть заробити 100-200 мільйонів гривень
Внаслідок кодування медіагрупи до кінця року зможуть заробити 100-200 мільйонів гривень
Ці кошти включають надходження за рахунок нових абонентів, а також зростання оплати послуг телебачення для вже існуючих користувачів.

Кожна медіагрупа до кінця року може заробити внаслідок кодування своїх каналів на супутнику додаткових 100–200 мільйонів гривень. Про це розказав в інтерв’ю «Детектору медіа» директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов.

«Ринок додав у прозору звітність 400 тисяч користувачів, які дають кожній медіагрупі близько 29 мільйонів гривень на рік. Але до цього треба додати надходження, які групи отримають від скасування дисконту з тими абонентами, які вже є користувачами платного ринку. Ці прибутки більш суттєві. Думаю, що кожна група внаслідок кодування за результатами цього року зможе отримати +100–200 мільйонів гривень», - сказав він.

Детальніше читайте в інтерв’ю «Федір Гречанінов і Юлія Трибушна: Після кодування каналів на супутнику група лідерів платного телебачення виглядає інакше».

Нагадаємо, лише 400 тисяч користувачів безкоштовного супутника перейшло в платний сегмент (ринок розраховував на 2 мільйони абонентів). За оцінками очільниці платформи Viasat (група «1+1 медіа») Світлани Міщенко, з них 300 тисяч обрали легальні DTH-платформи.

 

Фото: пресслужба «Медіа Група Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY