detector.media
08.07.2020 21:02
«1+1» заперечує слова Шарія про причетність журналістів каналу до кампанії проти нього
«1+1» заперечує слова Шарія про причетність журналістів каналу до кампанії проти нього
1+1 media розцінює слова Анатолія Шарія як наклеп, що загрожує діловій репутації медіагрупи та каналу «1+1» зокрема.

«1+1» заперечує заяву блогера та політика Анатолія Шарія про причетність журналістів каналу до кампанії проти нього. Про це йдеться в оприлюдненій заяві медіагрупи.

«У середу, 8 липня 2020, на YouTube з’явилося відео від Анатолія Шарія, у якому блогер намагається переконати глядачів, що начебто планувалося його вбивство. За твердженнями автора відео, одним з етапів кампанії, що мала передувати цьому, були заплановані візити журналістів до Іспанії, де є вілла, яка начебто належить Шарію, з метою зняти сюжети про його нерухомість. І, зокрема, стверджується, що вилітати на зйомки мали саме журналісти телеканалу "1+1"», - зазначено в заяві.

1+1 media заявляє, що слова Анатолія Шарія не відповідають дійсності.

«Жодних звернень і тим паче замовлень стосовно можливості проведення таких зйомок ні до каналу "1+1", ні до інших редакцій медіагрупи не надходило. Хочемо підкреслити, що принципи медіагрупи виключають роботу "на замовлення". У будь-якому разі, ця тема не була і не є на порядку денному у редакції. Тим більше, що в Україні діють карантинні обмеження, у зв’язку з якими будь-які закордонні відрядження знімальних груп є неможливими», - додали в медіагрупі.

1+1 media розцінює слова Анатолія Шарія як наклеп, що загрожує діловій репутації медіагрупи та каналу «1+1» зокрема. Аналізом заяв займуться юристи медіагрупи.

Раніше «Слідство.Інфо» знайшло в Іспанії віллу Шарія за 1 млн євро. Також суд дозволив називати Шарія «кремлівським проєктом».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY