detector.media
08.07.2020 13:55
На СТБ повертається проєкт «Звана вечеря»
На СТБ повертається проєкт «Звана вечеря»
Шоу не виходило на каналі сім років, його закінчили виробляти в 2013.

На телеканалі СТБ 25 липня, о 19:00, відбудеться прем’єра кулінарного шоу «Звана вечеря». Про це повідомила пресслужба каналу.

Керівником проєкту став Анатолій Максимов. Замість ведучого в кадрі, події на шоу модерує та коментує «закадровий голос». На каналі ще не обрали «голос проєкту», але обіцяють визначитися до кінця тижня.

«У кожному випуску за одним столом зустрінуться чотири яскравих учасники з кардинально різними уявленнями про ідеальну вечерю. Вони готуватимуть свої коронні страви, ходитимуть одне до одного в гості, демонструватимуть хазяйську привітність, а також оцінюватимуть частування і гостинність суперників, щоб зрештою визначити переможця. <…> Учасники оцінять одне одного за трьома пунктами від 1 до 10: приготовані страви, гостинність і концепція вечора. Переможцем стане той, хто зібрав найбільшу кількість балів від конкурентів», – йдеться в повідомленні.

Переможець отримає приз у розмірі 30 тисяч гривень.

«Звана вечеря» – це українська адаптація британського проєкту «Come Dine with Me» компанії ITV.

Нагадаємо, СТБ випустив в ефір «Звану вечерю» у 2007 році, однак у 2008  її показ був зупинений. Ведучим «Званої вечері» тоді був Олексій Крапивко. 30 вересня 2013 року телеканал ненадовго відновив показ шоу «Звана вечеря».

Як писав ДМ, Новий канал 17 травня 2020 року запустив нове гастрономічне діджитал-шоу «Хлебное зрелище», ведучими якого стали бренд-шеф ресторанів «Тайський привіт», «Китайський привіт», «В'єтнамський привіт» Антон Васильєв та шеф-кухар ресторанів Тin Tin і Loggerhead Bar Ілля Сьомін. Проєкт виходитиме в YouTube Нового каналу.

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY