detector.media
07.07.2020 17:39
Канал «Україна» замовив цикл серіалів у студії «Квартал 95»
Канал «Україна» замовив цикл серіалів у студії «Квартал 95»
Студія «Квартал 95» у 2020 році зніме чотири комедійні мелодрами на замовлення телеканалу «Україна».

У Києві почалися зйомки 4-серійної комедійної мелодрами «18-річний олігарх». Це перший з чотирьох телефільмів, які студія «Квартал 95» знімає для каналу «Україна» у 2020 році. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Це не перший проєкт студії для каналу «Україна». Першим був мінісеріал «Сім’я на рік», який вийшов в ефір наприкінці 2019 року.

«Серію комедійних мелодрам ми задумали з колегами зі студії «Квартал 95» ще минулого року – зробили пробний крок – фільм «Сім'я на рік», який більш, ніж виправдав наші очікування. Так що тепер, уже розуміючи, як реагує наш глядач на більш легкий жанр в ефірі телеканалу, з натхненням почали роботу над наступними історіями», - каже Наталія Стрибук, головна продюсерка департаменту кіносеріального виробництва телеканалу «Україна».

Керівник студії «Квартал 95» Борис Шефір каже, що канал «Україна» сам вийшов з пропозицією до студії: «І хоча наша студія в основному спеціалізується на комедіях, в інших жанрах нам також завжди цікаво проявляти свій потенціал. До того ж, це далеко не перша наша спроба поєднати декілька жанрів в одному».

Усі чотири телефільми для каналу «Україна» зніматиме режисер Андрій Сілкін. Саме він працював над проектом «Сім’я на рік».

У центрі сюжету першого серіалу «18-річний олігарх» – життя 45-річного олігарха, який вирішує передати свою компанію, а заодно і майно, позашлюбній 18-річній доньці, з якою він досі не був знайомий.

«Ідея цього серіалу з'явилася три роки тому, а на написання сценарію пішло близько чотирьох місяців», – розповідає сценарист Олександр Щур (був одним з авторів сценарію комедії «Я, ти, він, вона»).

Головні ролі в проекті виконують російський актор Іван Оганесян та українська акторка Ірина Гришак. Також у серіалі грають українські актори Лілія Ребрик, Катерина Гулякова, Дмитро Сарансков та інші. Зйомки триватимуть у липні в Києві та Київській області.

Продюсери – Борис Шефір, Валерія Ткачук, Сергій Демидов, Олександр Божков, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук.

Нагадаємо, що головним партнером студії «Квартал 95» є група «1+1 медіа», і свої проєкти студія в першу чергу пропонує цій групі. До співпраці з «1+1» головним партнером студії був телеканал «Інтер». За останні роки студія також зняла декілька проєктів для ICTV, Нового каналу (група StarLightMedia) та «України» («Медіа Група Україна»).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY