detector.media
07.07.2020 15:32
До 13 липня – набір на програму Media Emergency Fund
У рамках цього відбору профінансують до 100 матеріалів.

ГО «Львівський медіафорум» відкрила новий набір на програму Media Emergency Fund. Фінансову підтримку зможуть отримати регіональні і національні медіа. Прийом заявок триватиме до 13 липня.

Заявником має бути незалежне медіа будь-якої організаційно-правової форми медіа в особі головного редактора або уповноваженого представника.

Фонд підтримає виготовлення серій із 4-8 журналістських матеріалів у напрямку Solutions journalism, спрямованих на підвищення громадської солідарності та активності. Цей напрямок передбачає, що матеріали мають не лише піднімати актуальні соціальні проблеми, а й демонструвати успішні приклади їхнього вирішення.

Жанри/формати: репортаж, аналітичний текст, подкаст, відеоісторія, інтерв’ю, мультимедійна історія тощо.

Фокус журналістських матеріалів:

Редакції та виконавці нестимуть особисту відповідальність за якість опублікованих матеріалів, а також за дотримання етичних норм та професійних стандартів. Організатори залишають за собою право відмовити в оплаті матеріалів, які міститимуть грубі порушення журналістських стандартів, якщо це буде підтверджено експертизою.

У Фонді закладена фіксована оплата – 2 тисячі гривень за матеріал. Тобто сума допомоги, яку може отримати редакція, складає від восьми тисяч гривень за чотири матеріали до 16 тисяч гривень за вісім матеріалів.

Для участі у програмі підтримки необхідно заповнити заявку до 13 липня 2020 року. Вона  повинна містити обґрунтовану тематично та форматно серію матеріалів. Тривалість створення та публікації контенту – до восьми тижнів.  Редакції, які вже отримували фінансову підтримку також можуть взяти участь у новому наборі програми за умови, якщо на момент подання заявки опублікували не менше 50% контенту з попереднього набору.

Контакти: менеджерка проєкту Оксані Лазаренко oksana.lmf@gmail.com.

Програма Media Emergency Fund реалізується за фінансової підтримки The National Endowment for Democracy (NED),  Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні та Посольства Чеської Республіки в Україні. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY