detector.media
06.07.2020 20:09
Оголошено дату виходу комедійного веб-серіалу Fake із акторами «Перших ластівок»
Оголошено дату виходу комедійного веб-серіалу Fake із акторами «Перших ластівок»
Серіал розповість про фальшиве інстаграмне життя.

Новий канал завершив зйомки свого першого веб-серіалу Fake. Прем'єра відбудеться 27 липня на YouTube-каналі Нового, повідомляє пресслужба.

Зйомки тривали 12 днів, проєкт складатиметься з восьми серій.

За сюжетом, юна блогерка Ліза приїжджає до столиці з мрією набрати мільйон підписників у своєму інстаграмі. Таким чином вона хоче довести усім свою крутість, бо в рідній Жмеринці вона справжня зірка з 10 тис. фоловерів. Ось тільки ілюзія світського життя Лізи вимагає від неї неілюзорних коштів.

Єдина підтримка блогерки – це її шкільна подруга-пацанка Валя, яка взагалі далека від світу інстаграму. Дівчина теж прагне жити у Києві, але хоче при цьому залишатися собою.

Одного дня Ліза зустрічає «мажора» Марка, який допомагає їй створити новий фейковий світ життя столичної красуні, дівчина намагається пробитись у світ знаменитостей. Валя теж закохується в Марка, а на шляху у головної героїні виникає айтішник Діма, який закохується в реальну дівчину, а не її інстаграмний образ.

У головних ролях - актори серіалу «Перші ластівки» Максим Девізоров та Анна Остапенко.

Над створенням сценарію працювала digital-команда Нового каналу разом зі сценаристом Інною Мельник (креативним продюсером серіаліті «Київ вдень та вночі») і режисером-постановником Андрієм Оленичем («Топ-модель по-українськи»). Ідея належить Оксані Касаткіній, Олексію Бардишеву та Олені Кривенчук.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY