detector.media
06.07.2020 18:39
Новий канал оголосив дату прем'єри десятого сезону шоу «Хто зверху?»
Новий канал оголосив дату прем'єри десятого сезону шоу «Хто зверху?»
Команда проєкту повідомляє, що вже розпочала зйомки.

Новий канал оголосив дату прем'єри десятого сезону шоу «Хто зверху?». Про це повідомляє пресслужба.

Новий сезон вийде в ефір 27 серпня о 19:00. Ведучими, як і в попередньому сезоні, будуть Леся Нікітюк та Сергій Притула.

«Мені "Хто зверху?" абсолютно не набридло, і ще сезонів 10 не набридне. Це той випадок, коли ти зростаєшся дуже міцно з шоу, з командою. На заході взагалі вважається топовим рівнем, коли один ведучий веде одне й те саме шоу 10-20 років. Це високий показник, і я, відверто кажучи, трішки на нього собі націлився», - розповів Сергій Притула.

Серед зіркових учасників десятого сезону - Тіна Кароль, Tayanna, Катерина Кухар, Оля Полякова, Соня Плакидюк, Jerry Heil, Євген Галич, Сергій Бабкін, Євген Клопотенко та інші.

На каналі зазначили, що до студії пускають лише після температурного скринінгу і в масках - знімати їх не можна до закінчення зйомок. Але є виняток.

«Виняток – зірки-учасники і ведучі проекту, яким заздалегідь зробили тести на коронавірус. До того ж, ми скоротили кількість людей на майданчику. Якщо раніше за команди жінок і чоловіків уболівали по 100 глядачів, то зараз їх – по 10. Сидять вони, звісно ж, на відстані один від одного», - розповіла керівниця проєкту Анна Вовк.

Нещодавно стало відомо, що Міністерство культури виключило російську ведучу Катерину Варнаву з переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці. У 2014-2017 роках вона була колегою Сергія Притули в шоу «Хто зверху?», а потім СБУ заборонила Варнаві в'їзд до України через незаконне відвідування анексованого Криму. Новий канал, який оскаржував внесення ведучої до «чорного списку», повідомив, що на даний момент не планує знімати нові шоу за її участю.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY