detector.media
06.07.2020 17:30
«РБК-Україна» запускає проєкт про подорожі та відпочинок
«РБК-Україна» запускає проєкт про подорожі та відпочинок
У межах проєкту публікуватимуть статті, інтерв'ю, відеоролики та новини про туризм.

Інтернет-видання «РБК-Україна» запускає рубрику про подорожі й відпочинок в Україні та за кордоном – Travel. Редакторкою проєкту стала Катерина Гончарова. Про це видання повідомило 6 липня.

«Розділ буде щодня наповнюватися новими матеріалами – від збірки порад для туристів до новин про нові правила перебування в різних державах. Тепер наші читачі зможуть отримати всю потрібну інформацію в одному місці і спланувати свій відпочинок безпечно і з комфортом», – говорить пані Гончарова.

Авторські колонки вестимуть мандрівники та експерти з туристичного бізнесу. Проєкт також розповідатиме про нові туристичні напрямки, страхування й правила перетину кордонів. Зокрема, у розділі вже є публікації про ціни на закордонних курортах; правила, які ввели авіакомпанії для пасажирів; про маршрути по Україні для поїздки на вихідних.

Нагадаємо, на телеканал «Інтер» 7 квітня повернувся тревел-проєкт «Україна вражає», ведучою якого лишилася Валерія Микульська.

Крім того, Новий канал хотів запустити нове тревел-шоу «Вдома краще» з ведучим Женею Синельниковим. Проте телеканал відомовився від цієї ідеї, бо проєкт знімали для YouTube. Водночас канал працює над другим сезоном тревел-шоу «Lе Маршрутка».

Фото: РБК-Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY