detector.media
06.07.2020 15:10
Генштаб ЗСУ попередив про відповідальність за розголошення інформації про переміщення військ і техніки
Генштаб ЗСУ попередив про відповідальність за розголошення інформації про переміщення військ і техніки
Зокрема, усі помічені над військовими частинами, об’єктами та полігонами безпілотники будуть збиті.

В Україні 6 липня розпочалися командно-штабні навчання «Гвардія 2020». У зв’язку з цим Генеральний штаб Збройних сил України попросив українців не проводити фото-, відеозйомку, онлайн трансляції та не публікувати у соціальних мережах відомості про переміщення військ та техніки, адже ця інформація становить загрозу національній безпеці. Про це Генштаб повідомив у Facebook.

«Прохання і надалі не розголошувати переміщення підрозділів Збройних Сил України! Номери техніки, види і кількість озброєння, його приналежність до родів військ, напрямки та маршрути руху. Розголошення такої інформації може становити загрозу національній безпеці», – йдеться в повідомленні.

Українців попросили не оприлюднювати відомості, що розкривають:

«У районі проведення навчань, над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності», – додали в ЗСУ.

Нагадаємо, 10 березня 2020 року стало відомо, що знімальні групи телеканалів «Україна» та ICTV не пропустили знімати навчання інженерних військ у Карлівці Донецької області через нібито «секретність» цих навчань. Проте згодом журналістів пропустили.

Фото: ukrmilitary.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY