detector.media
03.07.2020 10:30
Поліція відкрила провадження через перешкоджання оператору каналу Z
Поліція відкрила провадження через перешкоджання оператору каналу Z
Знімальна група не отримала ушкоджень, їх майно теж не пошкодили.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом перешкоджання 2 липня 2020 року оператору місцевого телеканалу. За даними ІМІ, чоловік напав на знімальну групу муніципального каналу Z.

«Журналісти місцевого телеканалу спільно з представниками громадської організації, проводили відеозйомку щодо жорстокого поводження з тваринами. Під час їх роботи,  між оператором та мешканцями одного з будинків, раптово виник словесний конфлікт. Під час суперечки, чоловік 1945 року народження, агресивно відреагував на проведення відеозйомки та наніс удар ціпком по відеокамері», – повідомила поліція.

Слідчі розслідують інцидент за ч.1 ст.171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 18 червня в Дніпрі побили журналістку телеканалу «Відкритий» Христину Малікову, яка знімала сюжет про порушення карантину в магазині «Асорті». Журналістка повідомила, що на неї «накинулася з кулаками» продавчиня та власниця магазину, остання начебто забрали в кореспондентки телефон та видалили відео. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

Фото: канал Z / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY