detector.media
30.06.2020 18:47
Американський дистриб'ютор Lionsgate придбав трилер українського режисера
Американський дистриб'ютор Lionsgate придбав трилер українського режисера
Стрічку створено у копродукції України з США та Іспанією.

Американський дистриб'ютор Lionsgate через свою компанію Grindstone Entertainment придбав права на український трилер «Let it Snow» режисера Станіслава Капралова. Про це повідомляє продакшн-компанія Solar Media Entertainment.

Фільм створено у копродукції України з США та Іспанією. Продюсер фільму - Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment), ко-продюсери Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Станіслав Капралов, виконавчий продюсер – Маріанна Новікова.

Головні ролі у фільмі виконують Іванна Сахно («Шпигун, який мене кинув», «Тихоокеанський рубіж: Повстання»), Алекс Хафнер («Занурення», «Радник») та Тінатін Далакішвілі («Зірка», «Любов з акцентом», «Ебігейл»).

Сюжет фільму розгортається серед зимових гір. За сноубордисткою, любителькою фрірайду, женеться чорний снігохід з безликим наїзником. Він не просто хоче знищити героїню, він наче драматург, насолоджуючись процесом, розігрує видовищну криваву п'єсу.

«Let It Snow – це сильний та захоплюючий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть аудиторію до кісток», - прокоментував Стен Вертліб з Grindstone Entertainment.

Сейлз-агент Arclight Films підписав угоду на продаж фільму «Let it Snow» на території північної Америки 29 червня, а вже з 22 вересня він вийде у прокат у VOD-форматі.

Раніше компанія Lionsgate випустила у дистрибуцію український фільм «Спадок брехні».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY