detector.media
29.06.2020 11:06
Стрічку української режисерки «Якщо було завтра» відзначили нагородою на USA Film Festival
Стрічку української режисерки «Якщо було завтра» відзначили нагородою на USA Film Festival
У номінації за найкращу міжнародну короткометражну стрічку змагались 22 фільми, які відібрали із 500 робіт з 36 країн світу.

Короткометражну стрічку української режисерки Анастасії Євченко «Якщо було завтра» відзначили нагородою на USA Film Festival. Про це повідомляє «Голос Америки».

Фільм отримав почесну номінацію журі в галузі експериментального кіно. Загалом у номінації за найкращу міжнародну короткометражну стрічку змагались 22 фільми, які відібрали із 500 робіт з 36 країн світу. 

«Ми горді презентувати Україну на міжнародній кіноарені. Це велика честь для нашої команди - бути номінованими серед цих прекрасних кінокартин, і це велика можливість для нас як для команди», - розповіла Анастасія Євченко.

Стрічка піднімає питання вибору, людських цінностей і війни.

Авторка ідеї, сценаристка та режисерка Анастасія Євченко є студенткою школи мистецтв Нью-Йоркського університету. Зйомки фільму проходили у липні 2019 поблизу Києва. Головні ролі зіграли українські актори Вікторія Левченко й Олексій Олексюк.

Прем'єра фільму відбулась на міжнародному фестивалі у Мілані (Італія). Стрічка також здобула низку нагород на європейських фестивалях: за найкращий експериментальний фільм у Парижі, за найкращий монтаж у міжнародному фестивалі у Ніцці.

Раніше 49-й Міжнародний кінофестиваль «Молодість» оголосив дати проведення та фільм-відкриття.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY