detector.media
Вадим Міський
«Детектор медіа»
26.06.2020 14:29
«Детектор медіа» запускає розсилку про громадянське суспільство
Сьогодні відправляємо перший випуск імейл-розсилки «Що там у ГО?» від «Детектора медіа».

Ви, напевне, мали змогу помітити, що віднедавна у стрічці «Детектора медіа» побільшало новин та матеріалів, присвячених життю громадянського суспільства. За останні кілька місяців у наших публікаціях ми аналізували законопроєктні новації про лобізм та «іноземних агентів», котрі можуть вплинути на роботу громадського сектора, розповідали, як різноманітні громадські організації переживають карантинні умови і як це відчули отримувачі їхніх послуг, розповідали про підготовку «Дорожньої карти реформ правового середовища громадянського суспільства» та порушували інші теми, не лише у формі новин та текстів, а й у мультимедійних кепшен-відео.

Окрему увагу ми приділяли спростуванню фейків, які ширяться про роботу громадянського суспільства, — надаючи можливість лідерам громадських організацій відповісти на медійні атаки на сторінках нашого видання.

Сьогодні скоординовані дії деяких політиків, проолігархічних та проросійських лобістів спрямовані на дискредитацію українських громадських організацій, діячів, активістів. Їхня мета — дискредитувати людей із громадського сектора, які часто незручні для деяких олігархів. Дискредитувати ідеї реформ, які конче потрібні нашому суспільству, але теж зачіпають інтереси олігархів та їхніх політичних лобістів. І, дискредитувавши одні ідеї, запропонувати інші — які розвернуть країну назад до часів непрозорості, корупції, цензури й тотального «тихого» впливу олігархів та проросійських діячів на всі сфери життя.

Щоб запобігти цьому, ми й започаткували спецпроєкт «Громадянське суспільство» на «Детекторі медіа», найкращі матеріали якого надсилатимемо в поштові скриньки наших читачів.

Сподіваюся, читати нас буде цікаво і політикам, і громадським активістам, і журналістам, а розказані нами історії про українське громадянське суспільство підвищать зацікавленість ширших медійних кіл до порушених тем та проблем.

Запрошую підписатися за цим посиланням: http://eepurl.com/g8Cban.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY