detector.media
25.06.2020 20:35
Film.ua завершила зйомки комедії «Зірки за обміном»
Film.ua завершила зйомки комедії «Зірки за обміном»
Прем'єру «Зірок за обміном» заплановано на новорічні свята 2020/21 року.

Компанія Film.ua завершила зйомки комедії «Зірки за обміном». Про це повідомляє пресслужба.

Зйомки стрічки розпочалися у лютому 2020 року, але в березні припинились через епідеміологічну ситуацію і відновились із пом'якшенням карантинних обмежень.

У головних ролях - українські артисти Оля Полякова та Дзідзьо (Михайло Хома).

«Вітаю всю команду фільму із закінченням знімального періоду! Попри перерву на карантин, все пройшло з легкістю та чудовою атмосферою на майданчику! При тому під час зйомок другого блоку ми дотримувалися всіх нормативів безпеки з COVID-19. Зараз запускаємо постпродакшен і сподіваємося, що ближче до новорічних свят ми вийдемо у великий масштабний кінопрокат», – розповів продюсер стрічки Єгор Олесов.

«Зірки за обміном» – це сімейна комедія, що розповідає про непрості стосунки непримиренних суперників – зірок шоу-бізнесу Олі Малякової і Фоми Михайловського. Вони несподіваним чином опиняються в тілах одне одного і, щоби повернути своє життя, мусять вирішити сімейні та романтичні проблеми свого опонента. А ще – на особистому досвіді зрозуміти, що гендерні стереотипи – це просто міфи.

Режисер – Олексій Даруга

Автори сценарію – Сергій Касторних, Артур Петров

Кінотеатральним дистрибутором фільму в Україні стала компанія «Кіноманія» разом з Film.ua Distribution.

Прем'єру «Зірок за обміном» заплановано на новорічні свята 2020/21 року.

Нагадаємо, проєкт фільму «Зірки за обміном» став одним із переможців Одинадцятого пітчингу Держкіно. Тоді зазначалося, що бюджет стрічки складає 15 млн грн, в держави продюсери просили 7,5 млн грн. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY